Kabraxis napisał(a):
"Czy Rift na 5 miesiecy przed wydaniem byl w takim stanie jak w dniu premiery?(animacja,grafika,content itd) "
Tak. Pod wzgledem technicznym i contentowym (pomijajac performance, ktory poprawial sie z bety na bete) gra byla gotowa do wydania juz w fazie Beta Event 1. Wlasciwie jedyne co zostalo w czasie bety dodane to Supersampling AA.
"Ja po prostu nie lubie walki z wiatrakami. Po co mam dyskutowac z osoba, ktorej ta gra sie nie podoba i za chuja jej nie przekonam? Zobacz takiego Kabraxisa, ktory pisze, ze TOR to klon WoWa + voiceover. Po co w ogole z nim rozmawiac? Ma swoje zdanie, imho bledne, ale ja wiem, ze go nie przekonam, ba, nie mam nawet na to ochoty.
Wole zwyczajnie porozmawiac z osobami, ktore akcpetuja TOR takim jakim jest i tyle."
To nie rozmawiaj. Problem widze taki ze jednak mimo ze nie lubisz to rozmawiasz i zabraniasz miec takiego a nie innego zdania o grze.
A jesli juz tak bardzo chcesz rozmawiac to plx uzasadnij dlaczego...:
Rozmawiac bede, ale nie bede nikogo przekonywal, ani odnosil sie do waszych zarzutow co do TOR bo mija sie to z celem i jest strata czasu
Swoja droga, gdzie niby zabraniam miec inne zdanie o grze niz ja? Nic takiego nie napisalem, ani tak nie uwazam.
Dziwi mnie tez, ze tak lubicie dyskutowac o grze, ktora was kompletnie nie interesuje, ktora uznajecie za totalnego faila, ripoff WoWa i w ogole totalny crap. Staje sie to zwyczajnie juz nudne.
Dyskutujemy o ToR, bo o innym MMO cięzko naprawde w tym momencie dyskutować..