Templair napisał(a):
http://www.patches-scrolls.de/vampire_bloodlines.php
Linkzor do najnowszego nieoficjalnego patcha ...
P.S. W katalogu extras jest patch dla widescreen monitorow ...
T.
Naprawde polecam te patche. Szczegolnie te, ktore dodaja nowy content.
Gralem w ten tytul. Mam mieszane uczucia. Swego czasu napalalem sie na "Bloodlines" jak nie wiem. Potem przyszedl czas na recenzje i juz wtedy czar troche zgasl. Szkoda, ze tworcy wydali dobry choc niedorobiony produkt. Draznilo mnie na przyklad to, ze walka wrecz jest bardziej oplacalna niz strzelanie z pistolcow. Gra w niektorych momentach nie wiadomo czemu nagle dlawi sie niemilosiernie i zwalnia jak cholera. Swiat gry jest cholernie maly. Niby poruszamy sie po miescie a to kilka uliczek na krzyz plus budynki i takie tam. Szalu nie ma. Mimo wszystko gra sie naprawde przyjemnie. Dialogi to jak dla mnie zdecydowanie pierwsza klasa. Bez owijania w bawelne, pelne przeklenstw. Sa napisane z jajami. Daja rade. Podoba mi sie cala otoczka. Muzyka, klimat, postacie jakie napotykamy. Wlascicielka Asylum cierpiaca na rozdwojenie jazni zapada w pamiec. Nawiedzony hotel to jeden z najlepszych elementow jakie napotkalem w grach. Silnik Source nie zachwyca w tym tytule. Mimika postaci jest owszem bardzo bogata. Szkoda tylko, ze calosc nie wyglada jak "Half-Life 2". No i optymalizacja kuleje. Niestety.
Mimo wszystko polecam. Jedna z ciekawszych gier RPG. No i nie mamy oklepanego fantasy tylko wiarygodny i dorosly swiat pelen mroku.