raggnarok napisał(a):
Po co z nimi w ogole dyskutujecie, chlopaki? NIE PRZEKONACIE ICH, a tylko sobie zszarpiecie nerwy
Wg. Mednola i reszty TOR to klon WoWa 1:1 tylko w swiecie SW i co by im nie mowic to nie zmieni sie ich zdania w tym temacie. Mowiac krotko: walczycie z wiatrakami
co ty pierdolisz? czy ja napisalem gdzies, ze tor to klon czegokolwiek?
jebnij sie w leb zanim zaczniesz cos komentowac nastepnym razem.
jedyne co pisalem, to, ze jesli TOR bedzie zrobiony podobnie do DDO - to pewnie spedze przy nim troche czasu ze znajomymi.
dla mnie mmorpg to nie jest kurwa levelowanie i ubieranie toona w pierdolone itemki. tak ciezko to zrozumiec?
pograj sobie w dfo to mozesz zauwazysz roznice i bedziesz wiedzial o czym pisze.
to, ze dla ciebie sprawdzil sie ten schemat nie znaczy, ze sprawdza sie i dla mnie.
i bardzo sie ciesze, iz masz fun z levelowania w kazdej grze - co wiecej, nawet ci zazdroszcze.
bo mnie naprawde juz kurwa nudzi napierdalanie 1000 questow (z czego 90% z nich wymaga pojscia do punktu A, zajebania 20 mobow i powrotu do punktu B - bez mozliwosci wyboru innej drogi).
po premierze questy w wowie robilo sie fajnie. przynajmniej do levelu 30. potem bylo to juz tylko na zasadzie 'byle szybciej do tego 60'.
huragan - czy kupie czy nie to tylko i wylacznie moja sprawa. podobnie jak to czy bede sie jaral czy tez nie.
tak samo jak twoja sprawa jest jaranie sie zjebanym AA.