roball napisał(a):
Placzcie dalej, i tak bedzie zapierdalac do sklepu po pudeleczko z wypiekami na ustach a cale to pisanie ze 'omg bliz chuj nie kupie gry bo za DODATKOWY FEATURE KTOREGO NIE MUSZE UZYWAC JESLI NIE CHCE bedzie chargowal pare gorszy"
Nie chce mi się już dyskutować na ten temat więc skomentuję tylko tą część: nie, nie kupię Diablo 3 ani żadnej innej gry Blizzarda. Starcrafta 2 olałem i zamierzam już każdą inną ich grę.
Nie podoba mi się kierunek jaki owa firma obrała i to właściwie tyle. Pomijając nieszczęsne dla mnie płatne AH to samo spłycenie części trzeciej i beznadziejna grafika również nie pomagają.
Są jeszcze na szczęście firmy, które nie mają rzeszy bezmózgich zombie za plecami, które nie tylko łykną wszystko co owa firma wypuści i wymyśli, ale jeszcze zajmie się za darmo tłumaczeniem debilnych decyzji i obroną cudownego dzieła przed sceptykami.
W takich firmach nadzieja, Blizzard jest dla mnie osobiście martwy.
Jak to dobrze, że gry komputerowe nie są moim głównym zainteresowaniem (do nikogo tutaj nie piję) bo bym się chyba zajebał przy obecnych trendach w tej branży. :)