LOL az boli
Co wy za bzdury piszecie ludzie to normalnie nie moge
Nie chce mi sie nawet komentowac Waszych wypowiedzi ani dawac riposty...
Pomine nawet fakt ze wkladacie w moje usta slowa ktorych nie powiedzialem i nawet to ze ja mimo wszystko nie robie z siebie niewiadomo kogo jak to wy robicie - a piszecie ze to ja robie...
Przestalem sie nawet zastanawiac skad ta ogromna ilosc postow jakie wyprodukowaliscie.
Ale powiem Wam jedno - opisalem swoje doswiadczenia z PS, nie podoba sie to nikt was nie zmusza do odpisywania.
Macie inne doswiadzczenia z PS to prosze opisac chetnie poczytam!!!
Ale k**** wasza mac piszcie NA TEMAT a nie z kazdego topicu zrobicie smietnik, nudzi sie wam??? To do lekcji sie brac a nie pierdoly pisac...
Jakbym chcial czytac brednie to zapisalbym sie na forum 14 letnich przyglupow...
Pisze o grze MMO, w temacie PLANETSIDE nie w temacie SMIETNIK, wiec jezeli interesuje Was ten temat to rozmawiajmy na temat tej gry a nie kazdy Wasz post musi byc o wszystkim tylko nie
o
T E M A C I E !!!!
Potem ktos zainteresowany PS wejdzie w Topic o tej grze i naczyta sie jakis idiotyzmow zamiast o tym co wiedziec powinien lub chce.
Ja przynajmniej pisze TYLKO to co wiem i w tematach ktore mnie interesuja - nie przelatuje CALEGO forum zeby odpisac na kazdy post we wszystkich tematach wysylajac jedno czy dwa zdania tylko aby cos napisac nie wazne czy to ma sens i czy jest w TEAMCIE!
Szkoda ze nie ma tu jakiegos IGONRE-LIST bo nawet nie mam ochoty juz czytac podobnych idiotyzmow, chcecie sie na sile wykazac super wiedza tylko jakos Wam jej brak wiec szukacie zaczepki - na szczescie moge was OLAC
co niniejszym czynie z niebywala przyjemnoscia...
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: McLAREN dnia 2003-05-06 13:19 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: McLAREN dnia 2003-05-06 13:23 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: McLAREN dnia 2003-05-06 13:43 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: McLAREN dnia 2003-05-06 15:34 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: McLAREN dnia 2003-05-06 15:35 ]</font>