http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=61099
Małe co nieco about sprzeciwu graczy w stosunku do rozgrywki i must have połączenia internetowego. Całkiem ciekawie sformowane odpowiedzi i dostając odpowiedź, że postać musi być zapisywana na serwerze żeby nie było haków i oszustw dla mnie w zupełności wystarcza.
Jeszcze przed Kabraxisa postem co do tego tematu, grałem w WoWa kilka lat mając cały czas połączenie z netem i wiesz ile razy miałem zerwane połączenie z powodu mojego dostawcy? W ciągu 4 lat to tak strzelam ze 30 razy, a grałem dobre 550-600 dni played, także seriously takie stałe połączenie internetowe w D3 wyjdzie mu jak najbardziej na dobre.
A pisząc, że TPSA będzie coś majstrowała i nie pograsz to typowy przykład debilnego trollowania i whinowania o coś czego w ogóle nie ma (w tym wypadku whinowanie Kabraxisa co do możliwych napraw łącza internetowego i braku możliwości wtedy grania w D3 - drama straszna). Wolę raz na pół roku mieć problem z połączeniem do D3, niż biegać po mapie i mijać debilów ze shacowanymi postaciami in game bo savy i postacie będą zapisywane na dysku tak samo jak 15 lat temu. Internet dzisiaj ma każdy, to że ktoś ma zjebane łącze nikogo nie interesuje, trzeba iść do przodu a internet jest jakby nie patrzeć ogromnym wyznacznikiem elektronicznej rozgrywki.
To tak ode mnie na dobranoc bo właśnie kończę nudną nockę w pracy :)