Nyx napisał(a):
Szkoda, ze pomysłowość ludzi z trion nie przełożyła sie tak samo na grywalnosc.
Oh noes!
Temu forum nie dogodzisz:
a) firma zrobiła dobrą gre - gowno nie gra mialo być to i to i to, i wogóle to JA chciałem coś innego!
b) firma wywiązuje się ze swoich obietnic - pfff, ale ja chce to i to i gra jest chuja bo nie wyglada jak ja chciałem
c) wychodzi gra dopracowna technicznie - ee tam, i co z tego, jak nie ma full loot, nie wprowadza rewolucji nr1. Gowno nie gra
d) firma uczciwie traktuje klienta, daje usługi które u innych są płatne (transfer postaci, darmowy miesiac gry jak ci hackneli konto, darmowe zabezpieczenia konta (authenticator i coin lock) - do dupy, bo gra jest nie taka jak ja chciałem..
W RIFTa pograłem dłużej niż w AoC, WAR i WoW. Co jak na moje jest sporym osiągnieciem. Wróce napewno jak dodadzą AA, bo nie bardzo chce mi się raidy robić ;/.
Kurwa. Jak wam w końcu dadzą ultimate gre, to tez wam się nie będzie podobać.
Cytuj:
Niestety ale jesteśmy skazani na Blizzarda, bo żadna z innych firm nie jest w stanie zrobić czegoś takiego jak robią oni. Masz kilka przykładów ostatnich lat, wszystko to kompletna porażka przynajmniej w moich oczach.
You've made my day
Po tym zdaniu stwierdzam, że marketing i komercjalizacja świata kompletnie ci mózg wyprała.