Sobtainer napisał(a):
Aldatha, nie miałeś możliwości połączenia kablem? to był Twój świadomy wybór czy byłeś do tego zmuszony? Jeżeli jesteś graczem, lubisz pograć w dobre tytuły i zakładasz sobie radiówkę, to gl. Ja też mam radiówkę, ale router podłączony kablem bo nie ufam bezprzewodowemu netu aż tak bardzo.
Opisywalem moj problem , nic sie nie da z tym zrobic , bo tepsa nie polozy kabla nie i chuj , "z braku mozliwosci technicznych" , jedyne co lepszego sie dalo to 2,5 mb radio . Rozpaczac z tego powodu az tak bardzo nie rozpaczam bo przeprowadzka z "szuflady" w bloku do domku w ladnej okolicy z zajebistym laskiem obok , cisza , spokojem i brakiem sasiadow z gatunku tych co narzekaja na glosna muzyke przy imprezach , znaczy jednak dla mnie wiecej w obecnym stadium zycia niz jakosc internetu
fajnie by bylo miec mozliwosc go miec ale jak nie ma to trudno , taka jest niestety sytuacja z pewnymi miejscowosciami w naszym kraju
grac od biedy sie da , duzo zalezy od tego kto gre prowadzi , w RIFT praktycznie mialem zero laga , w WoW nawet posiadajac dobra neostrade jak mieszkalem jeszcze w srodmiesciu lagowalo jak jasny skurwysyn . Czasem wpadam pojezdzic czolgami w WoT i ping tam nie przekracza 250 ms
jak ktos ma dobry internet to jasne ze go jebie ze ktos inny nie ma
wazne ze on sobie pogra
, ale mnie sie to nie podoba i chuj
robienie z gry SP z opcjonalnym MP na sile mmoga ktory nic nie ma wspolnego z mmo