Lorath napisał(a):
iniside napisał(a):
Pozwole się nie zgodzić. Znacząca cześć graczy MMO woli PvE.
A graczom PvE "balans" PvP wisi i powiewa.
Po raz kolejny zwroce ci uwage zebys czytal posty na ktore odpowiadasz. Oczywiste ze graczom czysto PvE balans PvP wisi.
Znaczy chcesz mi wmówić, że TOR to gra dla PVPerów ?
Bo ci co graja pvp ot tak sobie tez maja gdzies balans.
Cytuj:
Ale przecież GW to arenki, cały rewolucyjny content z queścikami można olać lub nawet jak kogoś to bawi to przejść szybko, czyli wszystko czym się jarasz w tym temacie szybko każdy zostawi z tyłu i dobije do endgame.
Zresztą nie wiem co można wymyśleć by gracze w endgame nie mieli traumy wow-owej, jakaś nadzieja jest w swtor ze bioware dotrzyma słowa i będzie rozwijała cały czas fabułę, ale kto to wie jak będzie.
\
No w GW były arenki i gra była stworzona pod nie. Nikt tego nie krył, więc nie wiem o co bijesz piane ?
W GW2 natomiast, nie ma czegoś takiego jak endgame content.
Dlatego, że nie ma czegoś takiego jak end-game rewardy.
Jak chcesz arenowe PvP w GW2 to sobie tworzysz postać pod te areny, która ma max level, dostęp do wszystkich skili i całe sprzętu. Nic nie musisz farmić poza szacunem na dzielni.
Na 80lvl będziesz robił to samo co na 1. Bo o zgrozo content twoja postac będzie się automatycznie skalować do danego eventu a zeventów nie będą dropić żadne itemki, poza fame i AFAIR tokenami za które będzie można kupić taki sprzęt jaki chcesz.
Naprawde poczytaj najpierw o GW2 a potem, wnoś swoje "mądrości" na temat tej gry.
Ja rozumiem trauma z AoC jeszcze nie minęła.. Ale dajmy spokoj..