tczewiak napisał(a):
Z głową byłyby robione gdyby kosztowały 25% obecnej "ceny". Orlików nie zaliczyłbym do sukcesów.
Kibole nie są święci, ale nakładanie całkowitej prohibicji nie jest również zdrowe. Tusek jest baranem, PRowcy popuścili mu smycz i strzelił faila zamykając stadiony. Teraz za to obrywa. I tyle.
Od innych obrywa za podwyżki podatków i utrudnienia w działalności.
w co Ty wierzysz? jaki fail? kogo to zabolalo? w przekroju calego kraju praktycznie nikogo - na mecze chodzi srednio pare tysiecy ludzi - glownie penery, ktore na PO i tak by raczej nie zaglosowaly,bo zorganizowane grupy kibicow maja straszne
zwichniecie prawicowe w Polsce.
mialem w zeszlym sezonie karnet na Lecha, odwolano mi mecz i w sumie nie narzekam,bo widzialem co kibice Legii robili na naszym stadionie - jakies sektorowki z tekstami w strone Michnika, petardy rzucane w trybune "piknikow", gonic bydlo i tyle. to,ze to oni potem na stadionie powiesza jakas szmate z
oda do premiera, to nic nadzwyczajnego - normalni ludzie sie nie bawia w takie rzeczy, maja inne zajecia niz malowanie szmat ;] taka szmate mogly 2osoby powiesic, a niektorzy debile mysla,ze caly stadion machal malymi proporczykami z przekreslona glowa Tuska.
rozumiem,ze z Tczewa reszta swiata wyglada jak pieklo pelne upadlych moralnie,kradnacych wszystko cwaniakow
zeby nie bylo - na PO nie zaglosuje,za posty mi nikt nie placi, tylko glupota/brak krytycznego myslenia mnie boli.