No contentu jako takiego nie ma jeszcze duzo. Gra jest daleka od skonczenia. Sama Closed Beta ma potrwac pare miesiecy.
Naprzyklad podam przyklad z forum bety ze aktualnie w grze jest chyba okolo 20-30 aktywnych skilli, docelowo aby devsi byli zadowoleni ze skill systemu i na launch ma byc podobno tych skilli ~100 sztuk.
Tak wogole to dostalem sie do bety ale powstrzymam sie od pisania moich wrazen bo nie ukrywam gra mi sie podoba nawet w stanie ukonczenia w jakim jest atm. Nie chce zeby zaraz po moim poscie pojawilo sie "OMG Diablo 3 jest lepsze!! Tak gra nie ma szans!" Chujowa animacja i grafika". Jestem zmeczony czytaniem tego. : )
BTW. Grafika jest naprawde ladna (zwlaszcza w akcie drugim), w podziemiach wrecz zajebista (klimat na poziomie Diablo 1 imho). Animacje i spell effects tez daja rade mocno.
Ogolnie jak na de facto gre indie, robiona w garazu (tak) przez na poczatku 3 kumpli a teraz 12 ludzi to jestem pod zajebsitym wrazeniem.
Dotego maja swietny kontakt z community (ala Trion) - moj feedback dostal odpowiedz od samego Lead Designera.
Jesliby ktos mial jakies specificzne pytania na temat gry czy gameplayu to z checia odpowiem.