Sobtainer napisał(a):
Świetnie to słyszeć, szkoda tylko że co nowy news przychodzisz tutaj i robisz zamęt jakie D3 jest fe i że nie kupisz, nie będziesz grał i jest wiele innych tytułów.
Moglibyście "płaczki" chociaż jednego się trzymać i po prostu stąd wypierd*&% przy okazji każdego nowego newsa o D3 bo serio żal to czytać już, a Ciebie to już w ogóle. Nie podoba Ci się, to idź do innego działu.
Po zapowiedziach RMAH stwierdziłem, że nie będę w to grał, bo mi ten system nie pasuje. Jest on nieobecny na serwerach hardcore mode, więc ponownie zastanowiłem się nad kupnem. Niestety kierunek artystyczny obrany przez Blizzarda jest kompletnie nietrafiony w mój gust, więc teraz już na prawdę nie ma powodu, bym D3 kupił.
Staram się wyrażać swoją opinię na temat gry, tak jak robią to inni. Większości to nie przeszkadza, ale zawsze znajdą się osoby które od siebie są wstanie wnieść tylko wycieczki osobiste. Tak jak ty w temacie o Diablo 3. Jedyne co potrafisz, to wszczynać flame bo inne osoby mają odmienne zdanie od twojego
Są gry które mi się podobają i na które czekam: Guild Wars 2, Skyrim, Bioshock Inifinite, Dota 2 (która prezentuje się zajebiście, biorąc pod uwagę fakt, że chwilę co dopiero została zaprezentowana) i na ich temat mogę powiedzieć głównie dobre rzeczy, ale nigdy przez myśl by mi nie przeszło tak ślepo ich bronić, jak ty to robisz w przypadku produkcji Blizzarda.
Jesteś ode mnie starszy o jakieś 10 lat na moje oko (mam 21 aktualnie) to się kurwa zachowuj jak byś miał te 10 lat więcej, a nie jak dzieciak z gimnazjum któremu wydaje się, że ma monopol na prawdę z racji okresu dojrzewania. Nie nadajesz się na forum dyskusyjne, bo jedyne co jesteś w stanie z siebie wypluć do osoby o odmiennych poglądach to wyzwiska.
Nie podobają ci się moje posty? Nie czytaj ich. Już ci to mówiłem wielokrotnie - przycisk ignore istnieje.