Cytuj:
2003-05-15 01:16, Urza napisał:
Witam,
Wlasnie zaczynam grac na Europie. Wczesniej gralem troche na DM, ale granie tutaj i tam bardzo sie rozni, wzwiazku z czym mam pare pytan:
1. Zaczolem rozwijac mining. Doszedlem do 92% w ciagu 2 dni. Ale od 92% mining rosnie tragicznie, o wiele wolniej niz wczesniej. Ile, mniej wiecej, zajmie mi dojscie do 100%? Czy jest jakis sposob zeby szybko rozwinac tego skilla i ew. blacksmithy?
2. Co to jest GGS i na czym polega?
3. Co to jest EUO i do czego sluzy?
4. Na czym polega granie na UOAssist i co dokladnie robi 8x8 macro?
5. Gdzie przebywa wiekszosc Polskich graczy? Gdzie mozna dolaczyc do Rats'ow(o ile mozna
)
6. Jakim programem do macro najszybciej rozwija sie skille?
7. Czy Arms Lore jest brane pod uwage przy kuciu(na DM tak bylo)?
No nic na razie tyle, z gory thnx za odpowiedzi
ad pkt 1 :
Kop i przepalaj lepsze skalki. co poniektorzy robili jakos 8*8 mining ale jak to robi sie nie wiem
ad pkt 2 :
Gwarantowany gain do skilla - system dajacy gain do skilla po uplywie okreslonego czasu i przy wykonaniu czynnosci dostatecznie skomplikowanej do obecnego poziomu skilla
ad pkt 3 :
EUO to easy uo - program do pisania wlasnych makr - cos na ksztalt injection tylko bardziej skomplikowane. Nielegalny na OSI
ad pkt 4 :
UO Asist to program pomocniczy, zamiast np kliknac myszka na bandaze a potem na siebie - pukasz klawisz bandage self i klika uoasist za ciebie.
ad pkt 5 : Gdzie przebywa wiekszosc Polskich graczy?- gdzies na serwie - spytaj sie ich na mapie
Gdzie mozna dolaczyc do Rats'ow - zlap na mapie/icq Covala - guild stone jest w domku kolo brit gate - bialy s. marble
ad pkt 6 : Jakim programem do macro najszybciej rozwija sie skille?
Grajac w UO
za pomoca hmm klijent.exe ?
7. Czy Arms Lore jest brane pod uwage przy kuciu(na DM tak bylo)?
nie jest. zrobienie expa plyty majac skill na poziomie gm(100%) jest juz wyczynem
a wykonanie tarczy chaos/order jako exp dla zwyklego gm niemozliwe praktycznie