kikas napisał(a):
rabbon ostatnim itemem, myślę że wszystko w porządku, na dodatek Kass ma "wbudowany" flash, po co mi dodatkowy, natomiast Void Staff to nie jest "must have" item dla casterów wszelakiej maści...
budowanie czegokolwiek core przed rabaddonem jest totalna pomylka - zero dmgu sie robi w okresie kiedy to wlasnie ap carry moze najlepiej sie spasc.
i co z tego ze ma wbudowany flash? na 1lvlu ulti ma 6s cd - dive into tower, kill, flash spowrotem. juz nie mowiac o podwojnym gap closerze - tak samo to dziala u tristany czy eza.
ofc ignite to jest taki opcjonalny spell, ale zdecydowanie najlepszy dla wszelkiej maski casterow, ale wiadomo ze jak kompozycja teamu pozostawia wiele do zyczenia to warto brac co innego.
co do voidstaffa - przy 50resista(co jest praktycznie minimum - wartosc z runkami) voidstaff boostuje dmg o 18%, przy 100 resista o 27%(ofc jesli mamy masterysy na 15% spell pena) - podaj mi item, ktory daje podobny gain przy takich kosztach pomijajac rabadona biorac pod uwage to mimimum 350ap i to ze ten item progresuje wraz z gra.
PS. co to za moda na streamach lola, ze kazdy musi miec maly kwadracik z cama gdzie mozemy raczyc sie morda grajacego :<?