Huba napisał(a):
Ok wyjasniam po kolei: W jaka klase wywalasz caly magazynek boltera i czym Cie zabija 1 shotem? Jesli devastatora jeszcze z chaos icon/iron halo to nie dziwne bo to twarde bydlaki. Tacticalem najlepiej poczestowac ich granatami i dobic bolterem, i NIGDY nie walczyc na strzelanie face to face. Devastator po to jest zeby ownowac kazdego łosia ktory wejdzie w jego sight range. A i staraj sie strzelac w glowe, wiekszy dmg. Nadal nie wiem czym Cie mogl 1 shotnac chyba ze walnal Ci z przylozenia headshota z lascannon, ale to wtedy jest dobry. Musisz dodgowac i biegac dookola niego zeby nie wymierzyl.
Co do modow: Jak klikniesz na nazwe to masz edit, jak klikniesz na to koleczko przed nazwa to sie zaswieci na zolto i to jest "wybrany" setup. Jest to zreszta wyjasnione w menu:)
Niah: W Mp jest chaos, mp starczy na dluzej jesli Ci sie spodoba. IMHO jest dobre, zadne tam e-sports pr0 level, ale jest dobrze zrobione i daje kupe funu.
Nie wiem co za klasa, widziałem jakiś niebieski promień i byłem dead, wywaliłem mu cąły magazynek w plecy ( 270 naboi )
Mam wybrane żółte cośtam, to wiem , pokazuje mi moja skórke w głównym menu modfikacji, pozmienialem wsie klasy zeby taka mialy plus swoja zrobilem i nadal dupa jak wybieram in game mam deflaut.
Niahu mp to taki UT v 2.0
BTW nie ma to jak rozstawić heavy bolter w odpowiednim miejscu, 11 killi 2 smierci w annihilation <3
Szkoda tylko że nie ma innych ras, eldarami bym ponapierdzielał :/
A i wkurwiający na maxa sa goście z lagiem blinkujacy po całej mapie -_-