stobek swoje poglady opisujemy od paru stron. gdybys zadal sobie trud i przeczytal cokolwiek to moze bylbys w stanie napisac cos sensownego.
ale nie miej pretensji, ze jak jebiesz komentarz z dupy przy okazji najezdzajac na innych to dostajesz po lbie.
pisalem, ze nie bede glosowal na po.
a odnosnie tego czy kradna, oszukuja, czy tez nie - nie widze sensu dyskutowac z toba. bo masz takie pojecie o polityce jak ja o lataniu statkiem kosmicznym.
widzialem wielu mlodych, zdolnych, napalonych chcacych zmieniac ten kraj.
tylko, ze pol roku po tym jak sie dorwali do wladzy priorytety im sie pozmienialy. i wiedzieli juz, ze sami gowno moga, ze jest ich za malo, ze stare uklady istnialy, istnieja i beda istnialy. jedyne wiec co pozostaje to sie nachapac.
nie jest to wiec obrona PO a stwierdzenie ogolnego faktu.
w PO podobalo mi sie to, ze moglem spokojnie wlaczyc tv i nie widziec mordy ziobry, kaczora napierdalajacych na innych.
nie wspominajac o tym, embe, mrynar pisza jak im to bylo fajnie za czasow pis'u. i ok. wtedy bylo fajnie. ale swiat sie zmienia, problemow przybywa i w czasach pis'u byl spokoj. ale nie przygotowal nas w zaden sposob na kryzys, ktory nadszedl, kolej nie zrobila sie zajebista, nie zbudowali tysiecy km autostrad a kolejki do lekarzy tez byly.
no nie wspominajac o akcji ziobro przeciwko znanemu lekarzowi. bo do niego kolejeki zniknely
takze, jedyne co mam to odrobina wiary, ze byc moze z tych wszystkich nierobow (rowniez w PO) znajdzie sie paru, ktorzy powoli beda probowali cos zmienic, zbudowac.
a wybor innej partii co 4 lata tego nie ulatwia, bo nastepna zawsze ma argument 'mielismy tylko 4 lata'.
a tekst z wow'em? naprawde?
Mendol calkiem z sensem ci sie udalo napisac.