Highlander napisał(a):
W chwili obecnej prawie zadna giera na PC nie wychodzi jako 100% finalny produkt... z wyjatku zrobili regule kuwa.
Tu się zgadzam, najgorsze że nie ma szans żeby to się w najbliższej przyszłości zmieniło.
Highlander napisał(a):
Imo jest już ostry schylek PC, next gen konsole pewnie rozpierdola system
Brednia, jest dokładnie na odwrót.
Konsole obecnej generacji już mają swoje lata, i wyprzedził już je nawet midend pc'towy który można właśnie w cenie konsoli złożyć. Widzą to devsi, widzą to gracze, stąd przez najbliższe 2-3 lata PC będzie nową młodość przeżywał jeżeli chodzi o gry.
Przyjdzie next gen konsolek, o zbliżonej wydajności do najmocniejszych pc, za 1/2 1/3 ceny, i sytuacja się powtórzy. Przecież wygląda to tak od premiery pierwszej generacji konsoli stacjonarnych.
Jedyna różnica że teraz jest/będzie jeszcze jedna "platforma" że tak to określę, a której OnLive jest zaczątkiem.
Highlander napisał(a):
Jest tutaj wielu starszych graczy ode mnie, i nie wiem czy nikt nie zauwaza jakie niektore stare rozwiazania byly zajebiste?
Zauważa, nie tyle stare rozwiązania były zajebiste, co nowe są po prostu chujowe. Tylko nie chciał bym cie martwić, ale to w sporej mierze jest zasługa konsoli które pośrednio (chyba) tak wychwalasz
Highlander napisał(a):
Nie mam nic za złe BF3, po prostu cały PC gaming sie skurwil i tyle
Cały mainstream gaming się "skurwił" TBH. Jak już to zaakceptujesz ten prosty fakt, to na pewno będziesz mógł się nieco bardziej cieszyć tym w co grasz.