Marti napisał(a):
O tym ze xp nie bedzie wykozystywany w bf3 bylo wiadomo od dawna.
Pogralem ochlonolem ,czas na podsumowanie:
Plusy:
- naprawde swietna grafika ;tutaj mam na mysli animacje,wybuchy ,oszolomienia efekty swietlne etc etc etc
-podklad dzwiekowy ,stoi na wysokim poziomie ,wszystkie strzaly ,odglosy wybuchow ,kroki,szuranie ,swist kul na otwartej i zamknietej przestrzeni ,robi to swietne wrazenie.
- miodnosc ,zakradanie sie do przeciwnika ,szalenczy deadmatch sniperow ,caloksztalt ,warto bylo wydac (przynajmniej po zarwanej nocce i polowie dzisiejszego dnia) te 3k na kompa.
- wydajnosc gry ,balem sie ze komp jaki kupilem nie obluzy nawet medium detali,gra mi chodzi na 1600x1900 w stalych 50 klatkach i nie rwie nic.
Miedzy Plusem a Minusem:
- nie ma takiego tagowania przeciwnikow jak w bc2 ,pewnie sie czlowiek do tego przyzywczai ,ale narazie ciezko ogarnac pewne rzeczy ,i trzeba miec oczy na okolo glowy
- battlelog ,bardzo fajny pomysl ,gry sie refreshuja instantowo,wiadomo ile jest graczy w grze , ale przez te strone lub orgin gra sie wywala
- efekty swietlne , zauwazylem plage latajacych assoultow z latarka ,i nawet w swietle dziennym strasznie daje po oczach przez co ciezko zorientowac sie gdzie strzelac ,w podziemnych lokacjach wyglada to przednio i albo ulatwi rozgrywke (mianowicie osliepisz wroga i go zabijesz,albo bedzie cie widac z drugiego konca tunelu i zginiesz ze snajperki)
Minusy:
- crash'e gry ,nie mam pojecia czym to jest spowodowane (prawdopodobnie battlelogiem,ale gwarancji nie mam)
- kilka bledow graficznych ,przy duzej akcji ,albo po dlugim graniu textyry nie ktore potrafia szalec ,ze przez ulamek sekundy zamiast tla widzi sie zielona texture
- celowanie wziete z MoH'a ,nie wiem czy jest na to sposob ,ale np celujac ze snajperki trzeba caly czas przytrzymywac PPM ,co troche denerwuje .
- podstawowe snajperki maja celownik bez zooma ,wiec mozna smialo robic noscope kille,co nie cieszy juz tak jak w przypadku bc2
gram na ustawieniach high(nie wiedziec czemu nie moge zmienic ich w te lub inna strone,poza rozdzielczoscia)
i5-2500k
gforce 560ti 1gb
4gb ramu ddr3 1600
koniec sciany tekstu
Nie przycina nic przez 4gb ramu ?