Highlander napisał(a):
Ja akurat im dluzej gram w bf3 to sie jako tako przekonuje, ale boje sie, ze to giera na bardoz krotki czas :/ tylko te czerwone trojkąciki...
Ale wkurza mnie jakie to te nowe fpsy skomplikowane.
Stary, skoro BF3 jest taki be, CoD be, to po co w ogóle się tutaj udzielasz? zobacz jak zniknąłem na czas bety D3. Nikomu nie powiedziałem ani słowa, tylko jedna osoba wiedziała. Po 3 dniach dopiero ktoś tu wspomniał że gram w betę. A Kabraxisem nie miałem co dyskutować, nie wspominam o jego kompanie Tomugenie którego posty przeważnie zaczynają się i kończą na 2 słowach, maksymalnie 3.
A najlepsze było, jak ktoś tutaj wyczaił mój błąd eng na forum bety - to było coś przepięknego, zwłaszcza cytowanie tego przez ludzi którzy mnie błagali przez pm/gg/maile o dostęp do bety. Widać, ile warci są co po niektórzy tutaj. Podoba Ci się RO2, to leć graj. Najwyraźniej sam czujesz że ta gra jest tragiczna, dlatego przylatujesz do BF3 i płaczesz. Nie ładnie tak. Albo jesteś po jednej stronie, albo po drugiej. A trochę tu i trochę tu nazywamy trollowaniem :)
Także High, jak Ci się nie podoba, to po prostu nie graj. Ale siedzenie tutaj i wyjaśnianie jaki to e-sport w Twoim wykonaniu jest po prostu failem. Odnoszę wrażenie, że sam siebie uważasz za pro gracza, niestety ale nie tylko Ty tutaj dobrze napierdalasz w fpsy. Niektórzy po prostu - like deshroom, mają w dupie klany itp. i grają po prostu dla siebie, jak większość ludzi tutaj.