Ashton, jak nie wiesz o czym piszesz to morda w kubel
Cytuj:
2003-06-04 16:52, Ashton napisał:
ja nie gram juz od kilku miesiecy ale chyba najbardziej warto shadows over velious, masz tam sporo dobrych zon na poczataek, dostep do baazaru, rozszerzenie maxymalnego levelu do 60, mozliwosc jazdy na koniu, nowe modele postaci ktore wygladaja o niebo lepiej, takze nowe textury itp. Ale jak mowilem dawno nie gralem. Obsluga klienta mi na starcie tez sprawiala duze problemy, ale po 2ch 3ch dniach mozna ja opanowac dosyc doskonale
mech ich na kanale
Nie Shadows over Velious ( lol ) tylko Shadows of Luclin. Level 60 mozna bylo zrobic juz w Ruins of Kunark a nie w Shadows of Luclin. Ten ostatni dodaje jedynie mozliwosc alternatywnego rozwoju postaci.
Ten dodatek dodaje ponadto nowe tekstury, modele postaci i sporo zone ( bazaar przede wszystkim, tam handlujesz z innym graczami ). Dla ciebie ten exp-set bylby idealny rowniez z innego wzgledu: Paludal Cavers.
PC to takie podziemia w ktorych mozesz levelnac z okolo 10 do 24 BARDZO szybko. Generalnie, na tych lvl`ach nikt nie gra w innych strefach bo to strata czasu.