Pierwszy raz w życiu mam coś takiego, że nie potrafie odejść od gry, ale jednocześnie mam ochote wyrzucić konsolę przez okno
Kruzer napisał(a):
wy napierdzielacie jakieś dziwne smoki, a mnie już 2h rozpierdala Taurus Demon i nie mogę sobie z nim dać rady, jakieś tipsy dla warriora poza skakaniem mu na ryj z wierzy ?
SPOIL
Da się skoczyć 2x, po tym to już kwestia kilku uderzeń.
Ważne, żeby przed wejściem na drabine go trochę odciągnąć, podejść tak, żeby wziął zamach i szybko do drabinki w tym czasie.
Ktoś wcześniej pytał o dzika, nie wiem czy padła odpowiedź.
Wyczytałem, że dropi fajny hełm, ale...
SPOIL
Nie da się go niby (?) zdobyć odcinając dzikowi ogon, co jest najłatwiejszym sposobem. Uderzanie go w łeb też za wiele nie daje, więc? Ja po wybiciu wszystkich i podniesieniu czaszek z mostu, rzuciłem mu jedną w ogień pod spodem - głupi zwierzak wlazł w to, zaczął się palić, a skok z góry go wykończył - jest hełm ale i tak go nie nosze, ciężkie to to.
Znalazłem też ciekawy pierścień, dzięki któremu po śmierci nie tracimy dusz, ale on sam znika
SPOIL
W drodze do Undead Burg, w miejscu gdzie pierwszy umarlak rzuca bombkami ognia, można zejść pod most. Ja zeskoczyłem z góry, ale wracałem blisko krawędzi dołem, więc może w tamtą stronę też się da.