Highlander napisał(a):
to stawia ktos serw, albo gdzie bedziecie pizgac na TS/vt?
jak mi dżoj nei zadziala to fail :p
Ja nie ukrywam, że najbardziej mi się podobała walka w metrze właśnie, gdzie płytki spadały ze ścian, pociski świszczały nad głową, było to zajebiste echo, poruszające się światło od błysku od błysku rpg na ziemi, cudeńko. Człowiek miał wrażenie, że gra w mega realistyczną strzelaninę. Przecież ta walka na schodach, rozrywanie filarów betonowych przez serie z karabinów, rpg rozwalające ściany na wylot, coś pięknego.
Natomiast na Caspianie wytrzymałem 10 minut. Istne gówno... ja wiem że pojazdy są itp. ale każdy odjeżdżał swoim tankiem w pizdu nie czekając na nikogo, te samoloty latały wolniej niż ja pluje i ogólnie był zajebisty rozpiździaj. Dlatego imo, największy potencjał będzie ta gra miała w miastach, na uliczkach itp. to będzie mega realistyczne. A JOY i latanie jakimś SU-27 + strzelanie z działka w F-18 KOMPLETNIE mnie nie rajcuje :).
Nie wiem, tak mi się wydaje przynajmniej. Na pewno będzie tak jak mendol mówił, że w teamach z pojazdami będzie mega rewelacja. Ale w random party będzie totalne gówno i każdy będzie czekać tylko żeby sobie postrzelać.
Ja tam czekam na mega teamową zabawę, wybuchy nad głowami granatów, smoke/flashe, czyszczenie pomieszczeń itp. itd.