Mendol napisał(a):
havelek padl.
redziu jak ci poszlo z ta farma humanity ze szczurkami? (rozumiem, ze chodzi o te 3 kolo smoczka).
oplaca sie biegac do ogniska i respawnowac?
teraz biegam z humanity +4 i widze róznice w dropach ; no ja tam pobiegłem 5x żeby mieć kilka pkt humanity na początek, a lepiej farmi się później w kanałach (depths) bo tam szczurków jest dostatek
ale glut raz mnie tam zjadł (wiecie gdzie na pewno) to nastepnym razem wpadłem tam z firebombami
miałem też kilka niezłych akcji w kanałach, jak doszełem do bonfire to była tam masa znaków do summonowania, skorzystałem z kilku i biegałem w 3os po kilka razy, i zdarzyło się z 3x że invadnał nas też jakis black phantom, smieszna sprawa bo pojawiał się dokładnie tam gdzie my staliśmy i takie bidulki były insta gwałcone, wpada za nich trochę souli także profit
ale raz poszedłem do kuchni przy summonowaniu, przychodze i widze jak koleżkowie latają po sewersach jakoś tak bez sensu, okazało się ze ganiają się z phantomem, pobiegłem im pomóc i w jakimś korytarzu 2x backstab od typa z toporem większym od niego
tuff shit
potem invadował nas jeszcze 2x ten sam typ, ale jak nie bylismy rozdzieleni to szybko klękał
opłaca się zostawić swój znak i pomóc kilka razy z gaping dragonem (jest prostszy od taurusa), każdy win to 12,5k souli, wyszedłem z depths z 60k a spodziewałem się horroru i okropnej lokacji a wyszło że była najlepsza z dotychczasowych (odliczając bloby)