Lepsze i tak to niz zjebane unlucki i levelowanie w FPSach. :/
I tak najlepsza jest w Herosach 6 filozofia robienia dobrze casualom a co za tym idzie achiwmenty.... zeby taki domorosly gracz poczul sie dowartosciowany i zeby czasem zla i okrutna gra go nie przygnabila i sfrustrowala nowy heros rzuca aczikami na lewo i prawo... wczoraj po MISJI TUTORIALOWEJ dostalem ich 11! Jestem zajebistym pro graczem i od razu wystawilem je na "tapete' mojego profilu.
Dzieki temu czuje sie spelniony strategicznie... w koncu dlatego kupilem ta gre... :/
Chuj ze misja od 1/3 byla tak prosta i nudna ze az mi sie nie chcialo, przegrac walki sie nie da itp...... wazne ze jestem zajebisty i dostalem 11 acziwmentow w stylu "zadaj 200 dmg jednym ciosem".
Nie no serio zalowy jest ten Hiros... trza chyba znowu zainstalowac 3ke z WoG. :/
Chyba wogole przestane grac w kontynuacje starych serii bo tylko sobie mozna zajebiste wspomnienia przez to zepsuc.
Choc jak sie chce to sie da... np. nowy Mortal Kombat jest totalnie oldschoolowy a jednoczesnie nowoczesny gameplayowo i pozbawiony calej tej taniej "otoczki". Tak powinna wygladac "kontynuacja legendy" a nie tak jak ten Heroes czy Diablo 3.
PS. Jestem na 270/300 pietrze Challenge Tower w MK9... to jest dopiero hardcore. Demon Souls wymieka... : ) Polecam z calego serca ta gierke.