Mendol napisał(a):
zaboleq chyba nie rozumiesz jednej podstawowej rzeczy.
tlumaczenie sie beta, w przypadku tego (jesli jest prawda) co dice odjebalo w bf3 (kod sieciowy) jest moze dobre dla takich jak ty.
ja nie jestem jakis pro fps graczem ale pewnie high tez podobnie na to patrzy.
jesli do release rozwiaza te problemy, poprawia wiekszosc rzeczy to ok, szczerze im tego zycze.
ale jakos w to nie wierze.
troche ci zazdroszcze zaboleq, ze ciagle potrafisz cieszyc sie jak dziecko i bronic wlasna piersia kazdej gry, ktora ma wyjsc.
ty z tym kupowaniem to na serio?
Nie, ja to rozumiem - ale ja tych bugów nie miałem albo były to takie pierdoły, że nie przykuły jakoś mojej uwagi i tyle. Która gra nie ma bugów? Nawet WoW ich miało sporo po premierze, BC2 i BF 2 też. Więc po co to bicie piany? Skoro kolesie mówią, że kod w becie był stary to ja im na tą chwilę wierzę - dla mnie gra jest grywalna. Możecie wymagać dużo więcej i też macie takie prawo. Niestety reszty to nie obchodzi, gra sprzeda się dobrze i dzisiaj to się liczy.
Co do Netcode - z tego co czytałem to największe bolączki poprawili. Nie ma dowodu na to, że tego nie zrobili więc trzeba będzie poczekać z oceną do premiery.
Dziwię się, że o RAGE tutaj tak nie psioczycie a to gówno jakich mało ostatnio o dziwo. ID Software nie popisało się. BF3 przy Rage wygląda na naprawdę dopracowany produkt.. Rage to hmm dupa a nie gra(delikatnie mówiąc)