roball napisał(a):
Was sie czytac nie da, serio, we wszystkim znajdziecie powod do narzekan.
We wszystkim? Jakoś nie widzę narzekań na animację, których poziom jest naprawdę bardzo dobry i sam też to przyznaję. Nie widzę też narzekań na ogólne dopracowanie bety/dema, które mimo, że jakieś tam bugi ponoć były na filmikach w ogóle tego nie widać i wszystko ładnie chodzi.
Nikt też nie narzeka, że gameplay przynajmniej w becie widać, że jest przemyślany, podobnie otoczenie w grze jest dosyć fajnie zrobione pod względem interaktywności tzn. przynajmniej iluzji takiej interaktywności - nie jest tak statyczne jak to czasami bywa.
Ciebie się czasem czytać też nie da, bo ja rozumiem, że możesz mieć dosyć jak ktoś flejmi ogólnie na D3 bez powodu, ale tu słyszę narzekanie na konkretną rzecz ,a nie flejm bez powodu.
Dla mnie też rzecz taka jak 'anielskie skrzydła' jest z dupy i psuję klimat ,a śmierdzi na kilometr jakiś koreańskim crapem.
Ja rozumiem ,że dla wielu to nie ma większego znaczenia i liczy się czysty gameplay ,a to, że są jakieś skrzydełka czy inne zbroje rodem anime się nie liczy.
Zrozum ,że nie każdy ma takie podejście jak ty i wielu ludziom może takie coś przeszkadzać i irytować, a 'rujnowanie' klimatu psuć przyjemość z gry.