Ja od 20.
Wlasnie skonczylem single. Szczerze? Slabiutko. Kazdy MW byl lepszy mimo skrajnego idiotyzmu, patosu, etc.... Zajelo mi to pare h, na easy da sie pewnie zrobic w ~2h bo probowalem jedna misje i nie zabija cie nawet wybuch samochodu o ktory sie opierasz i wybuch granatu metr od ciebie...
Wiec najwiecej czasu spedzisz na ogladaniu cutscenek, skryptow i napisu loading.
Pere razy skrypty sie zjebaly/zaciely i musialem restartowac cala misje (last checkpoint nie daje rady niestety). Pare razy podczas quick time'owego naparzania wrecz gra "zapomniala" wczytac przeciwnika i walczylem z powietrzem.
Fabularnie lepiej od MW kazdego ale oprocz tego all gorsze (oprocz technikaliow ofc).
Technicznie ta gra to graficzny i dzwiekowy majstersztyk. Engine mocno kopie zad i czekam na nastepne gry na nim. Chwilami jawdrop jest automatyczny i az sie micha cieszy jak sie to oglada w ruchu. Efekty oswietlenia, dymu itp... po prostu miazdza. O dziwo engine daje mocno rade i we wnetrzach i na otwartych terenach nie ma mega dropu fpsow jak sie wylazi na rownine z polem widzenia paru kilometrow. Ofc mowie tu o grafice na Ultra.
Dzwiek jest jeszcze lepszy chyba niz grafika. W dobrych sluchawkach to brzmi niesamowicie i BF3 to chyba najlepiej udzwiekowiona gra ever imho. Ilos roznych dzwikow z wielu zrodel, ktore slyszymy naraz podczas strzelaniny niszczy uszy doszczetnie, do tego nakladaja sie dzwieki tla i takie szczegoly jak alarmy samochodowe wlaczajace sie po wybuchach, dzwieki odpryskow ze scian i odlamkow, itp... masakra dla mnie.
Multi to nie wiem.. moze pogram jak znajde czas bo narazie mam za duzo gier do nadrobienia przed Skyrimem i SWTOR.
Zrezta z tego co czytam tutaj to chyba nie warto sie wkurwiac.
PS. Jedno mnie mocno boli - po tej grze kazda inna bedzie uboga graficznie. :/ Bo taka prawda.
Za samo single pomijajac tecfhniczna orgie - 6/10. Wliczajac ja 10/10 - tak powinien wygladac kazdy FPS.