Nefastus napisał(a):
goatguy napisał(a):
Jak byłem młodszy to oglądałem FoD, bo sceny prawdziwej śmierci na ekranie robiły ogromne wrażenie. Serbski i podobne filmy oglądam z ciekawości, bo pokazują "rzeczywistość", która mnie nie dotyczy, ale mimo wszystko bardzo prawdopodobne, że gdzieś coś takiego może się wydarzyć, bo człowiek jest skrajnie pojebanym zwierzęciem. Nie ma tu żadnej ukrytej filozofii, czy niezdrowej podniety.
Jest, bo masz zainteresowanie gwałtem, śmiercią i tym podobnym. Jakbyś był powiedzmy lekarzem albo psychologiem, to rozumiem, ale zęby oglądać takie g dla zabawy to tylko oznacza ze ma się jakieś niezdrowe zainteresowania i zrozumienie zabawy (zabawa = zainteresowanie = podniecenie).
A skąd wiesz, czym się interesuję i co mnie bawi? Pierdolisz bez sensu, nie chce mi się nawet tego komentować.
Isengrim napisał(a):
Każdy psycholog powie ci że jest (behawiorysta też, więc nie ma mowy o ciulach z kozetką w tle). Takie filmy jak FoD to dokumenty - jest jak jest. Serbski(czy Srbski, czy jak tam) film to pieprzone gówno dla degeneratów, tworzone przez dewiantów którzy uważają że drogą do kariery jest skandal, a moralność to puste słowo.
Oglądałeś go, czy przewinąłeś co pikantniejsze sceny, aby szybciutko wyrobić sobie precyzyjną diagnozę o stanie psychiki potencjalnych widzów, aktorów, reżysera, producentów itp.? Czy wszystkie filmy traktujące o podobnej tematyce (żeby daleko nie szukać 8mm, czy polski Billboard) są kręcone dla dewiantów?