Oczojebna? oczojebny to masz stary Bagdad w nocy z pociskami AA nad głowami, gdzie połowy obrazu nie widzisz z powodu błysków od rakiet. Nie wiem naprawdę gdzie Ty widzisz oczojebność w BF3... naprawdę.
Wychodziłoby na to, że im bardziej realna gra na monitorze tym gorzej wdłg. Ciebie. W takim razie, zostań na CS-ie w którego grałem 10 lat temu na cafe bo on jest mniej oczojebny niż BF3. Nie raz się zastanawiam, o co chodzi w Twoich postach, naprawdę.
Co do kampienia. Cały BF polega na przemieszczaniu się pomiędzy zasłonami, a jedyna kampa jaką zauważyłem jest w krzaczyskach w Metro, nie spotkałem się z inną. Poza tym, jeżeli mechanika tej gry jest taka jaka jest, to wymaga od Ciebie trochę ogarnięcia a nie napierdalania jak rambo bo po prostu nie ujedziesz w ten sposób daleko. I bardzo dobrze że tak jest.
P.S
High, sorry ale ja mam 1920x1200 + Ultra i mam taki graficzny pocisk w monitorze, że z odległości 2m od monitora można śmiało stwierdzić że gram w film, także może po prostu kup dobrego kompa i zacznij podziwiać to co można w tej grze, a przestań się dopierdalać o rzeczy których nie ma (oczojebna... plz).
A teraz oczojebny screen dla Ciebie specjalnie: