Gleader napisał(a):
produkty IOS = itunes
Z tego co wiem jest jakas przejściówka dla ipada zeby aparat podpiąć,ale nic więcej nie wiem
Ano. Taki jest problem z produktami Apple. Dobra jakość, dobry design, ale są zamknięte, mają ograniczenia, zabezpieczenia, które trzeba crackować no i są drogie.
W każdym razie konkurencja nie śpi i imho lepiej zainwestować w coś np. Samsunga czy jakiejś innej firmy. Konkurencja nie spi i pojawia się coraz więcej produktów innych firm.
Co do tabletu to sorry nie pomogę z konkretnym modelem, nie posiadam a nie pracowałem na jakiś, które miałem w łapkach na tyle długo, żeby się wypowiedzieć czy to na dłuższą metę jest wygodne czy nie.
Może jakiegoś netbooka sobie spraw? Tanie to teraz ,a komfort pracy całkiem niezły + masz wejścia usb i chyba wejście na karty pamięci także komunikacja z urządzeniem bezproblemowa.
Znajomy używa do zajmowania się sprawami firmowymi, odpisywaniem na maile, wysyłaniem ofert, szukaniem kontaktów, etc jak jest gdzieś w 'terenie' i sobie chwali.
Nosić można w plecaku, aktówce czy od biedy nawet w ręce w jakimś gustowym pokrowcu.
Seria Asus Eee jest już chyba długo na rynku, ale teraz to masa różnych firm to robi także ze znalezieniem czegoś odpowiedniego nie powinno być chyba problemu.
Jak coś mniejszego to już chyba jakiś dobry smartphone? + dopinana kalwiaturka qwerty?
Nie wiem tablet do mnie jakoś nie przemawia, ale jak mówiłem musiałbym się dłużej 'pobawić', żeby sobie opinię wyrobić.