ja przed chwila skonczylem , myslalem ze bedzie jakis continue ale jednak SPOILER akcja gry konczy sie dokladnie w chwili zniszczenia pierscienia , szkoda mi tez Orłów , ogolnie gra na + kilka akcji jest naprawde fajnych , jak obrona Twierdzy Krasnoludow przed oblezeniem , czy koncowe CarnDum (troche futurystycznie zrobione moim zdaniem) ,ogolnie nie zrobilem tylko 2 qestow
z mithrilem i kamieniami szlachetnymi , ostatnia scena i dalsze dzieje carn dum po zniszczeniu pierscienia to chyba jednak lore break , ale jeszcze sprwadze w ksiazkach
spadlo mi tak masakratycznie w 2miejscach , etten (chyba) i przed chwila kanaly CarnDUm , masakra i wkurwienie na maxa ;/
dodamjeszcze ze gdy ukonczymy gre ,postacie zostaja na lvlach i z gearem , 22lvl cala 3 + ta sama zawartosc baga i mozna zaczac gre od poczatku tylko ze poziom trudnosci automatycznie i na stale zmienia sie na MISTRZOWSKI
Ogolnie szkoda ze tak zakonczyli , chcialbym widziec jakis dodatek , rozwiniecie , czy gre w Srodziemiu z takim samym schematem rozgrywki , siepka + cRPG + jakas tam dowlonosc i qesty ale chyba snowblind postawilo na gre bez rozwiniecia , a szkoda