Aeroth kim jestes online w AO????
Są różni gracze. Opowiem wam o jednym. Przyszedł... jak go spotkałem był na 30lvl. Gadaliśmy... spoko... gość stoi i handluje (tanio kupuje drogo sprzedaje). Ok. Sposób na życie. Gość dołącza się do jednej org by dostać pady unique i nondropy - dostał to co chciał - wypad z org. Dołącza się do drugiej by zawalczyć o coś innego (nondrop) dostał - wypad z org. Cóż ja będąc 2x większy (levelowo) od niego musiałem od niego dwukrotnie pozyczać kasę....
On ma teraz około 600M - zbiera na Heavy Notum Tank - których w całej grze da sie policzyć na palcach. Ja przyznam się mam 50M bo złożyłem dwa zestawy CAS-a co zajęło mi 2-3 tygodnie.
Nie mam rare itemów (bo sam ich nie zdobędę o mam kupę kolegów ale na moim poziomie nie wyżej)... i cóż jestem z tego dumny. Robiłem z nim misję w teamie + inni gracze. Facet się odłączył z powodu słabego doc-a. Ja pobiegłem do banku poszukać nanoprogramów dla doc-a
Taka jest różnica w graniu. Ja gram dla fanu, zabawy, kumpli. On dla kasy i rare itemów. Może to o to chodzi???
Wynik taki, że jak się loguję do gry to mam kilka - kilkanaście tellów, chcą mnie do teamów, chcą się przywitać itp. Nie wiem, czy on to ma. Ale jak założy HNT - to będzie miał więcej przyjaciół niż ja