Beast pożycz mi tą zbroję na dzień chociaż, ja chcę pokazać się w niej temu gościowi od robienia kasy i chcę zobaczyć jego minę (przynajmniej wirtualnie).
W ogóle to jaki masz nick w grze? Kurcze NT na wysokim lvl to super sprawa jak ma rozwinięte trade skille
Kolega (lanceya) przestał grać swoim na 116lvl, i nawet CAS-a nie potrafi złożyć (do 90lvl mniej więcej może).
Aeroth ja od 123lvl nie mogę dodać nawet punktu do 2h edge a to mój atak. To jest levelcap! Trwa ponad 25lvl. Teraz praktycznie mogę podbijać tylko str, sta. Całą przydatną (mniej lub bardziej) resztę mam na max. Na szczęście jestem na 149lvl, jeszcze 10M expa i kończę z nim. Nanoprogramy to nie żadne śmieci, szczególnie polecam linię mongo, challanger, rage. Mongo dodaje około 1000HP + leczy Cię co 2s dodaje 108 życia, rage przyspiesza, ale odbiera co 2s 40 HP, ess dodaje do ataku około 200 punktów (przynajmniej te na moim poziomie). Zmaksuj 1, 2, 4 nanoprogramy (nie pamiętam nazw teraz). One z tego korzystają. Wypróbuj w walce
zobaczysz róznicę.
Dlatego kiedyś założyłem wątek o robieniu polskiego org w SWG - moim zdaniem jest kilkudziesięciu graczy naprawdę spoko z którymi można naprawdę świetnie się bawić w grze. Gra z angolami jest dobra, ale 100% fanu to team (org) polaków