Nefastus napisał(a):
Eh, NASZA kasa, ICH grach, NASZ problem.
Gram bo tylko gram w Conquest and Unrestricted PvP MMOs, i większość moim znajomych gra. Jestem z Darkfall Online od końca 2004 i zawsze popierałem cały koncept gry, i nadal mam nadzieje ze AV weźmie się w garść i przestanie pierdolić ich produkt. Aby zmienić albo polepszyć cokolwiek, potrzebna jest konsekwentna krytyka. Jakby ludzie nie krytykowali kretynizmu, to na przykład nadal byśmy mieli komunę, albo hitlerek by władał europa. Nie będę udawał ze gra ma się świetnie i Aventurine to zajebista firma co wie co robi.
Jesteś z dfo od 2004? To ciekawe, już wtedy im płaciłeś? Nie? O, to jeszcze ciekawsze. To może jednak włożyli w to swoją kasę, a nie NASZĄ kasę? Zastanów się Nefastus. A do tego, że im płaciłeś potem co miesiąc przez dwa lata, odniosłem się już wcześniej. Twój wybór. A jak chciałbyś, żeby coś zmienili w swojej grze, to grzecznie proś i proponuj, a nie pełen pretensji ich wyzywasz. Ich sprawa i ich wybór czy to zrobią. Ty możesz co najwyżej grać lub nie i proponować grzecznie zmiany.
Hitler słyszałem, że się zmienił na lepsze pod wpływem krytyki, wreszcie jakiś przykład Ci się udał... NOT kurwa mać.
No chyba, że myślisz, że ludzie go krytykowali, więc dlatego w końcu przegrał. Jeszcze kurwa lepsze. Poza tym, co to w ogóle za analogie?