I nie maja w dupie klientów Kon. Oni po prostu patrzą globalnie, stosują zasadę że i tak nie da się wszystkich zadowolić.
Wszyscy globalnie na SP prosza o calkiem co innego niz dostaja od OSI... Masz racje, ze patrza calosciowa i staraja sie zadowolic ta wieksza grupe osob, ale zmiany dot. siege nie dotycza zwyklych shardow i na pewno nikomu by nie przeszkadzaly (zapewniam cie, ze usuniecie bugow uniemozliwiajacych robienie skilla nikogo by nie zmartwilo)... Duza czesc spolecznosci jest calkowicie ignorowana, a ty mowisz, ze oni nie maja nas w dupie... No moze nie do konca, ale czym wiecej kasy EA na nas robi i czm wiecej malych firemek wykupuje, tym glebiej sie ''posuwamy''.
Kon, z mojego QA wynika ze oni maja baze swoich klientow i naprawde ich malo obchodzi czy x osob tak twierdzi jak powyzej...
O jakiej bazie danych mowisz? Co sie w niej znajduje? Mnie nikt nigdy nie pytal o to, jak wedlug mnie powinna wygladac przyszlosc gry, za ktora place.
Male grupki graczy (jak w DAoC) niezbyt dobrez wypelniaja swoje zadanie...
Sony to juz duza "dziewczynka" i sama moze o sobie decydowac, mozesz mi wierzyc ze maja analitykow ktorzy skonczyli harvard czy princeton z top lokata, ale spoko oni sie nie znaja...
Mozliwe, ze sie nie znaja, jesli mimo takiego wyboru tyle osob nie moze znalezc MMORPG dla siebie. Ogromny ''sukces'' Sims Online zapewne swiadczy o znajomosci rynku przez tych wszystkich analitykow...
Tu nie chodzi o znajomosc rynku i zatrudnianie ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy, ale o wysysanie kasy ze wszystkiego poki sie da, a potem tworzenie kolejnego projektu, ktory w dniu premiery jest jednym wielkim zlepkiem bugow.
A najlepszym rozwiazaniem jest zebrac sie grupa i urzadzic gorzkie zale...
Nie. Najlepiej nic nie mowic, tylko ustawic sie z reszta fanboi'ow w rzadku i przyjmowac w pupe kolejne patche od naszych ulubionych devsow : Bedzie maly BJ jak kogos z SOE kiedys spotkasz?