@Ravushimo - Dokładnie.
@Templair - No, to już zależy od gracza. Mi pomogło, kumpel lubi flexować statami, a dwóch innych w ogóle tego nie używa mimo że wiedzą o istnieniu tego ustrojstwa. Najważniejsze - Jest, działa, i jest za free.
Tak porównałem teraz co ma Call of Duty Elite (bo do tej pory wiedziałem tylko pobieżnie) i po prostu nóż się w kieszeni otwiera. Nie chce zabrzmieć jak 100% fanboy, ale wszystko co jest w płatnym pakiecie Elite (oprócz "free" DLC) jest za darmo w usłudze od Bungie. Ba, Bungie (w sumie już teraz 343) ma jeszcze darmową usługę Waypoint, w której jest wszystko co dotyczy community i nie tylko (guides, lore, dev diaries etc) za free.
Mi to nie przeszkadza - Jak ktoś chce to niech sobie płaci. Ale po tej "EWOLUCJI", którą zapowiadali wypadają gorzej od usługi na której się wzorowali. Jak będzie w praniu - Nie wiem. Nie mam CoDa, nie mam możliwości sprawdzić.
Tak nawiasem mówiąc na CoD:Elite znalazłem ciekawe info:
Cytuj:
More Content than Ever, with 20 Pieces of New MW3 DLC Premium
New monthly DLC released over 9 months, so you Always have Something New to Play
Osobiście (jak napisałem dzisiaj w innym topicu) nie jestem przeciwnikiem DLC - Ale serio? 20 DLC? Do gry z rocznym Lifespanem? Yyy...Ok.