Cytuj:
I powtorze po raz kolejny ze instaluje tylko to co i tak mialem w Morku/Obku i co bylo w kazdy overhaulu do nich. BO TAK TO POWINNO WYGLADAC. Negujac moje mody negujesz duze mody o ktorych pisze.
TO jest odpowiedz na twoje prosby o cytat - wlasciwie kazdy twoj post.
Jestem w stanie zrozumiec to, ze lubisz te mody, ze uzywales ich w morku i obku i dlatego robisz to w Skyrimie. Moge rowniez zrozumiec, ze cenisz overhaule i uwazasz ze sa zajebiste i daly Ci mase funu. Ale ta gra ma wygladac jak wyglada teraz bo taka ja zrobili tworcy, dlatego tekst
"BO TAK TO POWINNO WYGLADAC" chyba jest troche nie na miejscu. Pracowales przy Skyrimie, ze wiesz jak to mialo wygladac?
Nie krytykuje tutaj samej idei modow, bo sa mile widziane przeze mnie i w ciekawy sposob modyfikuja rozgrywke, ale Twoje nastawienie w ich obronie po prostu zwala mnie z nog. Nasuwa mi sie na mysl Kaczynski i jego jedyna racja.
A co do
"MILIONOW" ludzi ktorzy uzywali overhauli, to ze tak zapytam: Jakby miliony ludzi jadlo gowno, tez bys jadl bo przeciez oni nie moga sie mylic?
Nie dziw sie, ze ludzie Cie wysmiewaja, bo wysmiewaja sposob stawiania tez, a nie je same. Poza tym nie umiesz wyczuc ironii ktora tutaj az smierdzi na kilometr.
Ludzie sobie z Ciebie jaja robia a Ty to lykasz jak mlody pelikan
Pozdrawiam