A mnie w grze trzyma dobra zabawa
Popykałem sobie troche w duo (doskonale sie bawilem), pogrindowalem troche w party (bawilem sie jeszcze lepiej) i jesli poprawia UI i dodadzą content, to jak dla mnie będzie to calkiem przyjemna i rozbudowana gierka.
Problem z kasa? Nie istnieje jesli sie ma troche zmyslu do handlu/craftu/grindu, z kazdego elementu mozna sporo zarobic, aktualnie mam tyle gili, ze wlasciwie nie mam na co wydawac (wg mnie to nawet za duzo kasy krazy w grze
Z teleportacja problem? Zaden, wystaczy sie dobrze zaplanowac. I pilnowac, zeby sie nie wydoic z punktow - korzystac z platnych teleportow jakie oferuja od czasu do czasu gracze. Jasne, ze gra nie ulatwia wielu rzeczy, ale mysle ze o to wlasnie chodzi, zeby nie bylo tak ladtwo jak w innych produkcjach, tylko zeby ludzie sie wysilili - jesli w cos wloze swoja energie, to bede mial mniej checi zeby z grania zrezygnowac
Wg mnie gra ma element uzalezniajacy i jestem prawie pewny, ze sporo ludzi bawi sie tak dobrze jak ja.
Jest to mój punkt widzenia i owym sie dziele
juz.
Przyznam, ze na poczatku gra wkurwiala mnie niemilosiernie, ale to pewnych wad sie przyzwyczailem i gra sie przyjemnie.