Enhu napisał(a):
a to z tego co wiem to jest STRESS TEST a nie możliwość 'pogrania sobie'
No i wlasnie tu lezy min. moj problem bo Bioware unika jak ognia dania "pograc sobie" ludziom. Co nie wrozy dobrze jakosci gry. Pisalem wielkrotnie i napisze znowu ze oni sie poprostu troche boja pokazywac masowo i w calosci ta gre przed premiera.
Dla mnie to wyglada jak strach przed failem gry i chec jebniecia tylko jak najwekszej kasy na pudelkach bo ludzie nie maja szansy glebszego testniecia przed premiera.
Caly system tych beta weekendow do ktorych na kazdy sa osobne zaproszenia zebys tylko za duzo z gry nie zobaczyl jest chory i dzieki temu miesiac przed premiera i po paru mieiacach bety jak prosze o recenzje to dostaje wrazenia z lvl 1-10 jakby kogokolwiek lv l1-10, ktore sie robi 2h w MMO interesowalo. A na pytanie o otwartosc swiata dostaje screen z kolorem pola silowego przy wejsciu do budynku. NA inne pytania nikt za bardzo odpowiedziec nie umie bo nikt na tyle nie pogral aby wiedziec cokolwiek wlasciwie o tej grze oprocz tego ze sa voiceovery.
Jeszcze teraz mnie oswiecili z moge miec zajebsity zaszczyt zostac wpuszczony do gry dopiero w niedziele popoludniu - DZIEKI BIOWARE. Jestescie naprawde zajebisci.
Pierdole takie testowanie.
Zachowuja sie jakby mi robili zaszczyt ze laskawie moge zestresowac im serwery.