...jeszcze zanim powstala.
Po przeprowadzeniu wnikliwej analizy wynikow
ankiety widniejacej na naszym forum od paru dni, doszedlem do wniosku, ze spora (...) czesc zagladajacych tutaj ludzi bedzie zainteresowana tym, co dzieje sie na oficjalnych forach Darkfall Online, w miejscu gdzie kazdy moze dorzucic swoje (miejmy nadzieje) malo znaczace 3 grosze na temat powstajacej od jakiegos czasu, bardzo ciekawie zapowiadajacej sie gry.
Opinii i pomyslow jest chyba tyle samo co ludzi zarejestrowanych na oficjalnych forach, wiekszosc z nich nie powinna w ogole ujrzec swiatla dziennego, jako ze wziela poczatek w przepelnionych rozowym pluszem glowach tramielitow.
I tak oto przedstawiam wam
thread, w ktorym lwia czesc wypowiadajacych sie osob twierdzi, ze podroze z punktu A do punktu B powinny zajmowac conajmniej kilka godzin. Jeden wieczor, zeby dojsc z miasta do ulubionego leveling spota?
Jak wiadomo (albo i nie) Darkfall Online z zalozenia ma byc gra PvP bez zbyt wielu ograniczen i safe zone'ow - nic to - w
kolejnym threadzie ktos wpadl na niesamowity pomysl, by NPC odwalali za nas cala brudna robote, lacznie z PvP. Po co sie meczyc? AI cie wyreczy?...
W
nastepnym threadzie dyskutanci wpadli na pomysl, aby do DF wprowadzic mini gre dla bardow na ksztalt znanego przede wszystkim z PSX Dance Dance Revovolution, ktora urozmaicila by przez to rozgrywke.
W
tym threadzie dyskutuje sie o mobach, ktore obok graczy w miare uplywu czasu zwiekszaly swoje umiejetnosci. Malo, powinny organizowac grupy i napadac na player-run miasta... Gra PvP. Brak mi slow.
To tylko cztery watki z trudem wylowione z bezdennego morza glupoty, po reszte zapraszam
tutaj, ale z gory uprzedzam, ze po przeczytaniu 10+ na raz mozna nabawic sie bolu glowy.
Ja kiedys nawet probowalem, ale nie mam sily dalej z ludzmi na tamtym forum dyskutowac. Jak ktos kiedys madrze napisal:
"Panie, daj mi sile do akceptowania rzeczy, ktorych nie moge zmienic; daj mi odwage do zmiany rzeczy, ktorych nie moge zaakceptowac; daj mi madrosc, abym ukryl ciala tych, ktorzy mnie dzisiaj wkurwili."
Moze kiedys sie jeszcze odwaze... Albo ktos zrobi to za mnie.
Anyway, miejmy nadzieje, ze devsi maja jakistam swoj pomysl na gre i beda sie tego trzymac nie zwazajac na wszystkie te pierdoly, ktore codziennie masowo pojawiaja sie na DF boardach.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: konrador dnia 2003-06-23 22:23 ]</font>