Mendol napisał(a):
no zanim dojde do divine +10
btw. w great hollow upolowales lizardy? wrocilem tam dzisiaj ale nie spotkalem zadnego ;/
a i o co chodzi z "Ascends +5 fire weapons to Chaos weapons"
tzn jak z ugikatany zrobie ten chaos blade to potem moge ja przerobic na +5 fire?
czy lepiej zrobic ja na zwykly fire badz lightning?
No ale to się nie ma co zastanawiac tylko się robi catsy a potem tomb of giants jak jesteś faith build - tam zyskujesz i upgrade broni, chunki i najlepsze czary.
W GH upolowałem nie raz ale jak po patchu tam byłem to pojawiały się jakoś strasznie powoli (1 na 10 reloadów w tym miejscu gdzie normalnie masz 5 szt ich).
Myslałem że może miałem za niski lev (byłem tam ok 20) ale jak Tobie też się prawie nie pojawiają to może coś zrypali.
Co do Chaos broni to z +5 fire możesz upgradować broń na Chaos (max +5 Chaos) albo dalej na fire (do +10 fire).
Chaos ma niższy base dmg (ok 20-30%) ale z 10 hummanity (max) ma ten dmg wiekszy o ok 10-20% od normalnej fire broni (coś podobnego jak furry sword).
Jak masz tego furry sworda to katane zrób raczej na +10 fire - będziesz jej używał jak będziesz miał <10 hummanity a furry jak będziesz miał hummanity 10+.
Lighting też będzie ok, jeśli nie masz żadnej normalnej broni tego typu (nie mówie o spearach/rapierach bo one mają niski base dmg).
btw: czy teraz grając fantomem można dostać reward w postaci resa?
Na 100% jestem pewny że byłem undead i pomagałem paru gościom w anor londo.
Nie zauważyłem kiedy (może po zabiciu jakiegos invadera?) to się stało ale nagle się zrobiłem "żywy".
A co tych backstabów to koleś miał na bank hornet ringa i właściwie BS przy takim setupie to jedyna droga do wygranej.