Cytuj:
Zarobisz za to, że masz studia?
Myślisz, że to tak działa, skończone studia = praca w UK za 100k/rok?
Ale ciebie meterr kurwa życie zaskoczy. Możesz dla przykładu skonczyć informatykę z dobrymi wynikami i nie umieć programować i to jest bardziej norma niż coś niespotykanego. Albo z własnej inicjatywy zdobedziesz podczas studiow szereg praktycznych umiejetnosci, albo mozesz schowac swoj dyplom do szafy i zapierdalac w castoramie.
jezu czy ja gdzies pisze ze tylko studia wystarcza? przestancie sobie kurwa dopowiadac rzeczy ktorych nie pisalem
jestem na 5 roku, pracuje w zawodzie od 1,5 roku wiec zycie mnie raczej nie zaskoczy bo dobrze wiem jak ono wyglada i wiem ze jest ono w polsce chujowe
a odnosnie studentow to fakt, duzo jest osob ktore mysla kategoriami, ok teraz sie przemecze pare lat a potem nie bede sie juz musial nic martwic o robote
ale co sie dziwic , mnie np rozjebal tekst jednego z prowadzacych na uczelni .... uczcie sie , ja uprawnienia budowlane juz mam to nie musze - polska kurwa inzynieria
zeby nie bylo to na pwr kilku dobrych tez jest, ale ogol inzynierow w polsce przedstawia raczej ta pierwsza postawe, z roznych przyczyn
@Highlander , chyba mi nie powiesz ze lepiej sie zyje w polsce za 30k zl niz w UK za 30k funtow, serio lata 90 XXw sie skonczyly i ceny mamy europejskie - poza cenami nieruchomosci reszta jest niemal identyczna jesli porownamy duze miasta typu warszawa krakow wroclaw do londynu birmingahm leeds - tak jak powiedzialem wacha ubrania i jedzenie kosztuja tyle samo, drozszy jest wynajem, alkohol i ogolnie uzywki
ale jak kupujesz niemieckie auto to kosztuje ono tyle samo w polsce co w uk, jak jedziesz na wczasy to samo