Perrin napisał(a):
W moim pudełku pisze, co trzeba, małym drukiem, ale dość wyraźnie.
Jeśli naprawdę masz pudełko, radzę poczytać co pisze na ulotce z kodem.
Cytuję:
Kod:
Entitlement to early access is contingenton the date of your pre-order and the release date of product.
Perrin.............
Po pierwsze to jeśli ten cytowany tekst jest wyraźnie napisany to chyba Cię z całym szacunkiem pojebało
Po drugie co Ty w ogóle zapodajesz - gdzie w tym zdaniu jest mowa, że "data wpisania kodu na swtor ma wpływ na datę e-acces" ??? Napisali tylko, iż na ea ma wpływ zarówno data mojego przed-zamówienia (chyba tak to można nazwać rewersyfikując przed-sprzedaż) jak i data wydania gry. Adekwatnie do tego co napisali to jeśli ktoś kupił grę w lipcu, to powinien już grać. Niestety BW tak dało dupy i jeśli ktoś kupił grę w lipcu a zarejestrował 14 września to jest dalej w kolejce niż osoba która kupiła 13 września i rejestrowała też 13... WTF ??? To niby wyjaśnia Twój cytat ??? Litości....
Perrin napisał(a):
Od pierwszego dnia sprzedaży preorderów było wiadomo, że data rejestracji będzie miała wpływ na datę dołączenia do headstartu.[/code]
Poproszę jakiś link do oficjalnego info lub przeklejenie jakiegokolwiek maila wysłanego przez BW etc. Gram.pl na bank nie miało takiego info w opisie pre-order packa, jeśli mi udowodnisz, że bioware WYRAŹNIE (choć nie wiem czy ogarniasz znaczenie tego słowa, skoro jedno zdanie pisane 2-3 milimetrowa czcionką w wall-of-text jest dla Ciebie wyraźne) dało stosowne info, którego nie można było przegapić, to uchylę czoła.