Karol66 napisał(a):
coraz szybciej masz ginąć
Jak biegasz jak w codzie to dostajesz kulke w leb, proste. W BF2 tez nie bylo problemem zdjecie goscia na 2-3 konkretnie wymierzone strzaly, a czesto powodem wladowania wiecej byl zly hitbox o ktory wszyscy sie pluja takze w trojce chodz jest jednak sporo lepiej niz w poprzednich czesciach.
Cytuj:
coraz słabsze wykorzystanie w grze fajnego silnika od destrukcji terenu
Dokladnie! Destrukcja w 1942, Vietnamie, 2 i 2142 byla na zdecydowanie lepiej wykorzystana niz w BF3!
Srsly Bad Company mial baaardzo ograniczona destrukcje, dwojka robila wrazenie i o ile jest krok w tyl jesli chodzi o BF3 to chyba zbyt kolorujecie to co dalo sie rozwalic w BC2, ok wiekszosc mniejszych obiektow niszczyla sie bez problemu, mniejsze chatki czy domki to samo (aczkolwiek nie brakowalo skrzynek, beczek, scian czy nawet ogrodzen ktore za cholere nie dalo sie zniszczyc), ale wystarczylo sprobowac rozwalic cos wiekszego to w 90% przypadkow konczylo sie na czarnej teksturze.
Cytuj:
w BF2 miałem naprawdę sporo przyjemności z grania
dawało się jakoś planować natarcia, zasadzki etc
Co ci przeszkadza by tak grac w trojce? Wbijamy z kumplami do 2 squadow i po 3 rundach trzeba zmieniac serwer bo goscie nie wiedza co sie dzieje i zaczynaja wychodzic.
Co ci uniemozliwia przeprowadzanie w grupie znajomych na vencie/mumblu np. zasadzek? Rozgrywka na 100m2 jak w CoDzie? To ze giniesz od 1 kulki w kolano? Sterowany przez komputer Jet czy Heli odpalony przez goscia zabijajacego cie po 1 sec po starcie rundy z granatnika wycelowanego idealnie w twoj spawn?
Nie mowie ze BF3 jest idealnym BF'em bo nie jest, ma w cholere zlych rozwiazan od gameplayu po interface, ma bugi ktore powinny byc dawno fixniete, crashe potrafia ostro wkurwic (z tym ze crashy juz dawno nie mam, jedyne co jeszcze wystepuje to wywalenie przy probie dolaczenia do serwera), a te argumenty powyzej sa zdeczka z dupy wziete. Nikt wam tez nie broni dalej grac w BF2... albo BC2 jak wam brakuje tak bardzo troszke wiekszej destrukcji. ;]
Nie wiem czy az taki hype mieliscie ze oczekiwaliscie niewiadomo czego, ale tez nie przesadzajcie bo przynajmniej jest tu cos swiezego w porownaniu do klepania tego samego w CoD'zie.