Eeee pare spraw.
Wrzucilem to po to by sie posmiac, a nie wywolywac kolejna wojne o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy. O tym jest juz wystarczajaco topikow.
A co do kompleksow reakktora, to nawet jesli jakies mieli, obawiajac sie wyjscia swg, to na pewno im przeszly
Co do zjedzenia przez prawnikow, to se cale SoE moze skoczyc zapewne wyzej niz siedzi, poki w napisie sw:g nie ma zastrzezonej czcionki i poki ciag znakow sw:g nie jest zastrzezony
Tu bym sie nie martwil.
A kolejna sprawa, ze jak sie ma w uj $$$ to mozna wypromowac psie gowienko w kolorowym papierku jako najmodniejsza zabawke, to calkiem inna, codziennie spotykana rzecz, prawda reklamozercy?
Kolejna sprawa ze po sw:g wcale mi sie osobiscie jezdzic nie chce, boc po pierwsze nie gralem w to, wiec moje jazdy by byly nie fair, a po drugie swiat sw maczo fanuje i po nim jezdzic nie zamierzam, a jedynie po tych, co go zaczynaja zabijac, a to ponizajacym inteligencje przecietnego kartofla episode 1, a to wypuszczajac gre ktora powinna w stanie obecnym znajdowac sie co najwyzej w fazie pre-alfa z wymuszonym safe-mode zeby sie nie wywalala co 2 minuty.
Ergo:
Ubolewam, przekazuje co community mysli w temacie i wojen nie wszczynam. Za stary jestem by walczyc o nie swoja pietruszke