Spyke napisał(a):
Widać Kabraxis nie grałes dawno pvp w wowie na competitive levelu....Własnie zmiany odnosnie PVE najbardziej uderzają w pvp ,gdzie blizzard wyłożył ostatnimi czasy taka lage że głowa boli.Od poczatku cata do dnia dzisiejszego wszystkie nerfy i buffy wychodza ze wzgledu tylko i wyłacznie na pve.Balans jest rozpierdolony ,prócz paru skillowych rodzynków to 99% teamów w top 10 battlegroup to te same RLS /RMP.
I w swtor bedzie identycznie ,założę się o każde pieniądze.Ich podejście widać choćby przez ilość contentu pvp wzgledem pve.
Podsumuje to tak.
MMO to nie są gry PvP. Zadne. Nigdy nie były, nie są i nigdy nie będą.
Element RPG który jest w MMO, z definicji wpisuje brak balansu.
W RPG jest oczywiste ze ktos przyjdzie i cie zajebie jednym strzałem bo dłużej grał, albo miał lepszy pomysl na budowe postaci. Deal with it.
Jak checie zbalansowanego PvP polegajacego na wciskani skili to wypierdalajcie grać w DOTA (albo innego MOBA).
Zadziwiea mnie kurwa niepomiernie jak zawsze przylazi 4% playerbarse wrzeszcza kurwa po forach ze PvP w grze kurwa jego mac PvE jest niezbalansowane. Zawsze jak to widze to mi wszystkie konczyny do ziemi opadają.Nauczicie sie ze jednym powodem dlaktorego PvP jest wogole dodawane, to zeby z was wydoic kase przez pierwsze 2 miesiace, zanim nie przejzycie na oczy ze oni maja w dupie pvp bo większość graczy woli tluc moby.