shp napisał(a):
Deshroom napisał(a):
rozumiem że jak znajdziesz kogoś do grupowego questa to musi przyleźć fizycznie. nie ma żadnej możliwości fast travel do miejsca gdzie macie to coś robić ?
Jak koleś wciska rozmowę i poczeka na Ciebie zanim zatwierdzi oddawanie q, to możesz holocronem się u niego pojawić i prowadzić rozmowę z drugiego końca mapy, ale niestety na holocronie nie zawsze masz opcję wybrania wszystkich odpowiedzi (głównie nie ma tych co dają dark/light pointy).
Deshroom pytał raczej o quick travel "fizyczny" na miejsce, aby nie biec przez pół mapy do heroica, a nie o możliwość zdalnej rozmowy z NPC przez holo
Zresztą co do holo to nie ma sensu z nich korzystać jeśli musisz oddać/zabrać coś od NPC. Większości tego typu qustów nawet nie skończysz przez holo. A wracając do pytania - wszędzie musisz dobiec/dojechać. Troszkę lepiej jest z flashpointami bo po planetach są porozstawiane "flashpoint shuttle" które od razu Cię przenoszą do floty na odpowiedni pokład, jednak wrócić skąd przybyłeś musisz już "ręcznie".
Mendol napisał(a):
questow jest az za duzo a expa za nie za malo.
momentami, pomimo story, jest to juz meczace i nuzace.
Właśnie trochę za szybko się zdobywa expa. Ja chodzę dużo na flashpointy i praktycznie adekwatne questy do swojego levelu to miałem na Ord Mantell i Taris. Robię ofc wysztko jak leci, ale np na Nar Shadaa to 80% miałem questów po 5expa i jedyne na czym dostajesz cokolwiek więcej to heroici i bonus serie. Podobnie miałem na Tatooine i Alderanie. Jeśli ktoś jeszcze biega dużo PvP i questuje w space to podejrzewam, że jeszcze szybciej "wyrasta" z kolejnych planet na które kieruje go storyline...