Na razie jest 15 FP, oraz dwa raid wypady w tym podzielone na poziom normal/heroic w składzie 8 osób. Ta gra jest tak zrobiona, że tutaj każdy zobaczyć każdy FP i każdy zobaczy raid, bo 8 osób to całej nic. Fajnie wychodzi też PvP na Warzonach szkoda tylko, że jak na razie są 3 mapy w trzech zabawach + arena. Po ukończeniu chapteru 2 dochodzi nam jeszcze poziom legacy co ma być jakoś rozwinięte w dodatku (i wybór nazwiska rodu). Co można robić na 50 levelu, w sumie za dużo robić się nie da, i to jest problem. Bo jak już zobaczymy wszystkie FP i ogramy Raidy, (pewnie da się to zrobić dość szybko nawet na heroicku) to zostaje albo farmienie setów z PvP, co nie jest bardzo aż tak trudne, albo farmienie poziomu valor (pvp), czy też robienie zaległych questów. Na pewno BioWare musi w miarę szybko reagować z nowymi dodatkami, myślę, że bez przesady po 2-3 miesiącach tj. luty musi coś być nowego. Mimo to, że ja będę robił 2-8 postać, aby zobaczyć wszystkie fabuły unikalne to jednak wiele osób raczej nie będzie chciało bawić się pewnie wszystkimi postaciami,bawić się w farmera odznaczeń, czy też achievmentów. W sumie od tej gry się za dużo wymaga, bo jakby nie patrzeć wszystkie gry mmo były i są ułomne w endgame (może poza EVE), to że jest tam więcej raidów (inne mmo) niczego nie zmienia, bo czym jest raid, wyjście na spacer po itemy i biciem jakiegoś piksela ? Najlepiej wspominam open PvP z WoWa przed pierwszym dodatkiem, tutaj PvP wygląda nieźle, ale przez to, że nic nie ma to open PvP; bicie czerwonych jest tylko zabawą samą w sobie, ale ile razy można kogoś zabić ? Poza tym walki 1 na 1 to naprawdę przypadek, często jest niestety 1 na 2, i mimo, że jest podobno tak dużo złego sith nasienia, to ja widzę dużo częściej republikę niż złą stronę mocy, nawet w PvP na świecie to republika często biega w 2-3 gankując biednych sithków
Pozdrawiam