Dana napisał(a):
Mówisz że świetny singleplayer, chujowy multiplayer ?
Okazji do multiplayerowania nie ma zbyt duzo:
- pare grupowych questow, troche wiecej heroicow, ale te da sie zrobic solo, wystarczy poczekac i wbic 1-2 lvle.
- gra w pilke na jednej mapie. Nie jest to nawet zla zabawa, ale mnie takie rzeczy szybko nudza.
- teraz testuje handel, ale cudow sie nie spodziewam, bo przy takim uproszczonym crafcie to zadnej fajnej ekonomii raczej nie bedzie.
Oczywiscie solujac czasem ktos komus pomoze, ale generalnie gra jest tak zbudowana, ze gracze raczej sobie w droge nie wchodza.
Nie ma walki o moby ani tez zbytniej mozliwosci spotkania przeciwnej frakcji (przynajmniej na pierwszych 20 lvlach), czyli tego co dodaje graniu w mmo troche emocji.
Stawiam, ze wbicie max lvla zajmie mi z 2 miesiace czyli zaplace za calkiem fajna zabawe ok 200zl. Kupilem juz sporo gier na konsole w ktore pogralem 2-3h, wiec pls nie przesadzajcie z tym strasznym zdzierstwem.
Po wbiciu max lvla pewnie gre rzuce, bo instancji mi sie raczej nie bedzie chcialo robic, przechodzic gry inna klasa tez nie, a pvp z tego co ludzie mowia nie ma za duzo w endgame.