To nie czytaj kto ci kaze? Doladnie taei samo WTF? mialem ja zaczelismy sobie gadac na chacie o pierdolach a tu zaraz wlecial jakis kretym ze nie gadac bo posypia sie bany... lol. A... no i ubzdurany przez "kierownictwo" GAMETALK nie zawiera w sobie narzekania na bugi, performance i wogole na gre itp... mozna tylko chwalic gre bo sie co poniektore tam "BioDronki" bulwersuja.
Najwiecej tam wlasnie pyszcza ci co wogole z tego chatu nie korzystaja bo nie potrafia zdania sklecic bez bledu.
I tak najlepszy jest gidlijny paypal na ktory ludki wplacaja pieniadze mimo ze stronka jest oplacona na 3 miechy na przod a za to co juz jest (700 PLN?) mozna by oplacic na dwa lata i serwis i venta.
A w "goal amount" widnieje 800 PLN lolz. Kurwa gorzej niz na privach Wow z "wysliljcie donata plz plz".
Jak zapytalem na chacie w grze na co sie zbiera i po co az takie kwoty to dostalem odpowiedz "jak ty nie wplacasz to po chuj sie interesujesz".... gz zajebsici jestescie na serio.
Bylem z tej gildii ok 2 tygodnie (w sumie dale jjestem ale pewnie po tym poscie mnei wyjebia - /care) i jedyne co tam jest wlasnie zorganizowanego i fajnego to wlasnie wesoly spam na chacie, ktory nie wiedziec czemu usilnie probuje kontrolowac i cenzurowac "kierownictwo".
Oprocz tego nie widzialem zadnej wiekszej organizacji... gildia za bardzo nie raiduje, nie ma tez zadnych zorganizowanych wypadow na PvP. Co mega dziwi przy takiej ilosci online (100+ non stop). Moze to sie zmienilo bo juz pare dni do TOR sienie logowalem ale ja gralem to nic siew tegildii nie dzialo.... ot zberanina randomow i oczekiwanie az to sie poprostu rozpadnie.
Ta wyglada Siht Empire.. nie polecam.. omijac z daleka.
Klimat troche jak w 3 rzeszy za czasow wieceie sam kogo.
JEszcze teraz azdy oficer dostal prawa do banowania do woli to wogole beda kwiatki i jaja hehe... az chyba sobie wejde potrolowac poki mnie nie wyjebia bo moze byc zabawnie.